Steklene kuhinjske obloge - SUPER AKCIJA -

Odlične cene kuhinjskih stekel! - Brezplačna montaža! - izvajamo po celi Sloveniji! -  Prepričajte se!

KOMPLETNA IZDELAVA V LASTNI REŽIJI!

Klasične kuhinjske ploščice so pretekost, nadomestite jih z modernejšo stekleno kuhinjsko oblogo.
Vse fototapete so izdelane v lastnem grafičnem studiju, brezplačno vam izdelamo računalniško simulacijo kuhinje in vam v prostor vnesemo vaš željen motiv, tako si lažje predstavljate kako se motiv prilega vaši kuhinji. Izbira motivov je neskončna, v kolikor vam že pripravljeni motivi ne ustrezajo, vam po vaš želji dodamo tudi nov fotomotiv oziroma jo prilagodimo ali poiščemo drugo po vaših željah.
Uporabljamo le vrhunski digitalni tisk in najboljše folije, steklo pa brezbarvno optiwhite, ki je varnostno kaljeno debeline 6mm. 

Če želite nadomestiti vaše stare ploščice s steklom teh ni potrebno odstranjevati, ker jih lahko preprosto prekrijemo s steklom in že boste dobili popolnoma novo kuhinjo, katero boste uporabljali še bolj z veseljem, sploh ko jo boste v nekaj potezah brisanja enostavno naredili čisto kot novo,....

KAKO DO KUHINJSKEGA STEKLA ŽE V ENEM TEDNU...:
Preko e-pošte ali po telefonu nam sporočite dimenzije prostora med elementi ali pa površino v m2, naredili vam bomo ugodno ponudbo in v kolikor vam bo le ta ustrezala bomo v vaši kuhinji naredili izmero, kuhinjo poslikali in naredili fotomontaže željenih motivov, v času vašega odločanja se pripravi steklo, ko nam potrdite motiv, pa vam steklo  pripeljemo in zmontiramo 

"NE SAMO DA JE ČUDOVITO, JE TUDI NEVERJETNO PRAKTIČNO"   -  Naj bo vaša kuhinja vaš ponos!

Pripravljene motive si lahko ogledate v galeriji:                                    nekaj naših izdelkov pa pod reference!
Hitri kontakt


Pošljite nam povpraševanje!

pošljiPrihranite energijo s termoreflektivnimi folijami!POVEZAVE: